Inred balkong och altan

Sommaren står för dörren och inom kort kommer vi kunna njuta av både värme och sol på våra uteplatser, men då vill vi gärna att uteplatsen just är trivsam, inbjudande och är en plats vi vill spendera vår tid på. Det går enkelt att skapa genom att inreda den snyggt, vilket man kan göra på en rad olika sätt – oavsett om man har en balkong eller en altan!

När det är dags att inreda en uteplats såsom en altan eller en balkong så gäller det att man hittar ordentliga möbler i bra kvalitet som dessutom är snygga, bekväma och passar in på uteplatsens yta. Tur är väl du att mallofdesign.se erbjuder ett rikt och varierat sortiment av både inne- och utemöbler från mängder av olika varumärken. Så att hitta inredning är inte det svåra, vad som kan vara lite klurigt är att veta hur man ska gå tillväga för att skapa den där härliga känslan som man vill att sin uteplats ska ha – plus att det också ska vara enkelt att spendera sin tid här. Bästa sättet att inreda uteplatsen på är därför att kombinera funktion med design för att skapa en trivsam miljö, och det är något som Elle Decoration har en hel del olika tips på hur du kan göra detta på. Till exempel skriver man om att inreda uteplatsen med växter, mjuka skinnmöbler, tåliga material och mattor för mjukt underlag om fossingarna. Likaså finns en hel del inspirationstips på olika sätt att inreda en balkong på i magasinet Sköna Hem. Där ligger dock fokus på den lilla balkongen, för det ska man komma ihåg: även små balkonger såsom en kungsbalkong eller en fransk balkong går också att inreda riktigt mysigt – det gäller bara att tänka lite annorlunda och det är precis vad man tipsar om hur man ska göra det.

I denna video är det inredaren Andrea Nordin som delar med sig av sina bästa tips, och de kan också vara bra att ta till sig: