Inspiration för trädgården

Nästan 50 000 personer följer det trädgårdsarbete som Linda Hansson arbetar med, genom att följa henne på Instagram. Och det är tydligt att inredning och trädgårdstrenden just nu är en av de största.

Linda Hansson som är en av de största i Sverige inom trädgård, blommor och inredning har med sina många följare stor möjlighet att påverka vad som trendar. Hon menar också att det just nu är stort att inreda med loppisgrejer, blommor och frukträd – men att en även väljer att inreda med växter och trädgårdsskänsla i hemmet:

Det märks i växthuset där loppisgrejor, blommor och fruktträd ingår i inredningen till familjens glasoas. För växthuset är för Linda Hansson som för många andra, ett uterum som ska inredas för att umgås. Sveriges Radio

Så står det i en artikel från Sverige Radio om just denna sak – och det är en inspirerande artikel som får de gröna fingrarna att vilja mixa i trädgården. Saknar du gröna fingrar men önskar en vacker trädgård? Det finns självklart andra vägar att gå, som exempel kan du få hjälp med bra trädgårdsarbete i Stockholm via Spodra. Då slipper du det jobb som krävs men kan njuta av åsynen. Glöm dock inte att försöka ordna så det finns möjlighet att för dig att fortsätta arbetet (som i att vattna och rensa), det ska med andra ord inte vara allt för svårt att ha hand om din trädgård.

Trädgård på balkongen

Om du saknar trädgård och enbart har en mindre balkong ska du inte deppa ihop, det finns många bra alternativ. Att fixa med sin balkong är väldigt vanligt1007299-lemon-on-lemon-tree och genom dessa tips kommer du snart få till din bostads bästa plats. Har du inte heller balkong får du försöka få till en levande känsla i hemmet genom att inreda med blommor och växter inomhus, satsa på exempelvis citronträd – de klarar sig inomhus och är även väldigt tjusiga.