Trädgård i fokus

Hur det ser ut runt omkring oss i vårt hem är en väldigt stor del av våra liv, vi spenderar trots allt otroligt mycket tid där! Dessvärre är trädgården något som många glömmer bort, men nu så ska det bli ändring på det.

Trädgården är kanske inte alltid det första som man kastar sig över när man ska börja inreda i sitt nya hus, och det är inget som man kan klandra någon för. Däremot så är det väldigt tråkigt att trådgården ofta bortprioriteras, eftersom det trots allt är en plats som man kommer att spendera mycket tid på. Men att ordna en fin trädgård är ofta inget man gör på ett kick, utan det kan ta ett tag. Men ett bra tips är att ta hjälp av någon som verkligen kan trädgårdar, nämligen en trädgårdsarkitekt som till exempel http://life4garden.se. Om man får hjälp med att ordna sin trädgård är chansen för att man blir nöjd betydligt större än om man gör det på egen hand.

Men sen när man fått sin fina trädgård på plats, då måste man såklart också ta hand om den. En trädgård är fylld av massor av levande växten som kräver näring och kärlek, och lite beroende på hur fin trädgård du vill ha, får du lägga ner tid därefter. Såhär skriver man på aftonbladet.se om till exempel gräsmattor:

Här är det du som bestämmer hur fin gräsmatta ska vara. Är det okej att det växer tusenskönor, maskrosor och annat, ja, då räcker det att klippa en gång i veckan och inte göra så mycket mer. Vill du ha en finare gräsmatta, måste du gödsla den.